FitComm

FitCommin tavoitteena on auttaa yrityksiä ja organisaatioita toimimaan vastuullisemmin. Me autamme asiakkaitamme tunnistamaan toiminnan olennaiset vaikutukset, arvioimaan (liike)toimintaa vastuullisuuden  näkökulmasta sekä viemään vastuullisuuden strategiaan ja päivittäisiin toimintatapoihin – viestintää ja raportointia unohtamatta.

FitComm auttaa organisaatioita toimimaan kestävämmin ja paremmin. Terve ja hyvinvoiva yritys jaksaa ja menestyy sekä voi tehokkaammin maksimoida toimintansa positiiviset ja minimoida negatiiviset vaikutukset.

FitCommin verkostoon kuuluu laaja joukko  eri alojen ammattilaisia tutkijoista ja visuaalisista suunnittelijoista  erinomaisiin kirjoittajiin, ympäristöinsinööreihin ja juridisiin neuvonantajiin.

FitCommin perustajalla Riikka Rantakarilla  on lähes 20 vuoden kokemus yritysvastuusta ja viestinnästä. Riikan erityisosaamista ovat yritysvastuun strateginen kehittäminen, vastuullisuusohjelmat, vastuullisuusraportointi ja sidosryhmäsuhteet. Riikka on ollut kehittämässä yli 50 eri yrityksen ja organisaation vastuullisuutta ja viestintää. Koulutustaustaltaan Riikka on valtiotieteen maisteri (VTM) Helsingin yliopistosta.

Fyysinen hyvinvointi on Riikalle tärkeää – terveessä kehossa asuu terve mieli. Hän on myös  jalkapallovalmentaja, kuntosaliohjaaja, ravinto-oppia ja biologiaa lukenut aktiivinen urheilun harrastaja. Luonto ja Lappi ovat lähellä Riikan sydäntä. Aviomiehen lisäksi perheessä on kolme energistä lasta.

 

Kommentointi on suljettu.