FitComm

FitCommin tavoitteena on auttaa yrityksiä ja organisaatioita toimimaan vastuullisemmin. FitComm auttaa asiakkaitaan tunnistamaan toiminnan olennaiset vaikutukset ja tuntemaan keskeiset sidosryhmät. FitComm auttaa organisaatioita voimaan paremmin – terve ja hyvinvoiva yritys jaksaa ja menestyy.

Riikka Rantakari. Minulla on yli 16 vuoden kokemus yritysvastuusta ja viestinnästä. Koulutukseltani olen valtiotieteen maisteri (VTM) Helsingin yliopistosta. Erityisosaamistani ovat yritysvastuu, vaikuttamisviestintä, sidosryhmäsuhteet ja kansainväliset suhteet. Olen työskennellyt useiden eri kokoisten ja eri aloja edustavien yritysten, järjestöjen ja julkisten toimijoiden kanssa.

Fyysinen hyvinvointi on minulle tärkeää – terveessä kehossa asuu terve mieli. Olen myös FISAF-kuntosaliohjaaja, jalkapallovalmentaja, ravinto-oppia ja biologiaa lukenut aktiivinen urheilun harrastaja. Harrastan aktiivisesti eri urheilulajeja ja osallistun vuosittain muutamaan triathlon-tapahtumaan. Olen myös kolmen energisen ja iloisen lapsen äiti.

Verkosto. Uskon verkostojen voimaan: tukenani on laaja joukko eri alojen ammattilaisia visuaalisista suunnittelijoista ja taittajista erinomaisiin kirjoittajiin, ympäristöinsinööreihin ja juridisiin neuvonantajiin.

Kommentointi on suljettu.